تبلیغات
موضوعات
- آموزش مباحث درسی
- آموزش نرم افزارها
- دانلود آیین نامه ها
- مطالب خبری
- مطالب ارسالی کاربران
- دانلود تستهای کنکور
- تعریفات عمرانی
- دانستنی های جالب
- دانستنی های کشورها
- دانلود جزوه درسی عمران
- دانلود جزوه دروس مشترک
- دانلود پروژه مهندسی
- دانلود کتاب
- زلزله و زمین لرزه
- سازه های چوبی
- عکسهای جالب
- عکسهای اجرایی
- فاجعه های مهندسی
- فیلمهای آموزشی
- لیست ترینها
- ماشین آلات ساختمانی
- دانلود مجلات
- مدیریت پروژه و ساخت
- مطالب متفرقه
- مطالب طنز
- دانلود پروژه دانشجویی
- آسمانخراشها
- برجهای مخابراتی
- بناهای تاریخی
- تئاترها و سینماها
- سازه های ترافیکی
- سدها
- پروپوزالها
- فرودگاه ها
- مجسمه ها و بناهای یادبود
- مراکز خرید
- مساجد و عبادتگاه ها
- نمایشگاه ها و موزه ها
- هتل ها
- ورزشگاه و استادیومها
- غرفه های نمایشگاهی
- پل ها
- کتابخانه ها
- شخصیتهای معروف
- مصالح و ابزار نوین
- معماری های نامتعارف
- معرفی مهندسی عمران
- معرفی کتاب
- معماری داخلی
- مقالات تخصصی
- مقالات عمومی
- مکانهای پیشنهادی گردشگری
- نمای ساختمانی
- نمونه سوالات امتحانی
- گزارش کار آزمایشگاه
لینک دوستان
آمار و اطلاعات

سینترا (Sintra) شهر کوچکی در پرتغال و در نزدیکی لیسبون است. معماری جالب سازه های تاریخی – این شهر کوچک را به یک جاذبه گردشگری عظیم تبدیل کرده است. با توجه به اینکه سفر از لیسبون به سینترا تنها ۴۰ دقیقه (با قطار) طول میکشد – گردشگران زیادی به صورت یکروزه به این شهر سفر میکنند. اما دیدن کامل جاذبه های سینترا در یک روز تقریبا غیر ممکن است.
شهر سینترا به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارد – شهری خوش آب و هوا و جایگاه ییلاقی پادشاهان پرتغال بوده است.
معروف ترین جاذبه گردشگری این شهر – احتمالا کاخ پنا (Pena palace) میباشد که در بالاترین نقطه شهر و در بالای یک تپه ساخته شده است. تاریخچه این کاخ از قرون وسطا آغاز میشود که در آن زمان کلیسای کوچکی وقف شده به – بانوی پنا – (منظور مریم مقدس است) در این نقطه بنا شد. در اواخر قرن ۱۵ ام میلادی – پادشاه پرتغال پس از بازدید از این مکان مقدس تصمیم به ساخت یک صومعه کوچک در آنجا گرفت. برای مدتها این صومعه مکانی برای مراقبه و مدیتیشن بود که حداکثر ۱۸ راهب را در خود جای میداد.
در قرن ۱۸ ام ابتدا به دلیل یک رعد و برق شدید و سپس به دلیل زلزله سال ۱۷۵۵ – این صومعه دچار خسارات زیادی شد. برای دهه های بعدی این صومعه تقریبا تخریب شده دست نخورده باقی ماند تا در سال ۱۸۳۸ – پادشاه وقت تصمیم گرفت آنرا به همراه زمین های مجاورش خریداری کرده و کاخ ییلاقی برای خود و خاندانش بنا کند. طبق دستور وی سبک رمانتیک – یا به عبارتی عاشقانه ! – برای ساخت این کاخ انتخاب شد. ساخت کاخ بین سالهای ۱۸۴۲ تا ۱۸۵۴ صورت گرفت. گرچه قسمت عمده آن تا سال ۱۸۴۷ آماده شده بود اما پادشاه و ملکه وقت در دکوراسیون و طرحهای کاخ تغییرات عمده داده و ریزبینی زیادی انجام دادند. پس از انقلاب جمهوری سال ۱۹۱۰ میلادی – این کاخ به موزه تبدیل گشت و جزو آثار ملی ثبت شد. گفته میشود ملکه آخر پرتغال – Queen Amélia – آخرین روز خود را در پرتغال در این کاخ سپری کرد و سپس تبعید شد.
به مرور زمان رنگ نمای این کاخ محو گشت و برای مدتها به صورت طوسی رنگ باقی ماند تا اینکه در اواخر قرن ۲۰ ام مجددا رنگ آمیزی گشت.
سبک معماری این کاخ تلفیقی از نئو گوتیک، نئو Manueline، نئو اسلامی و نئو رنسانس است. تقریبا کل این کاخ بر روی صخره ساخته شده است و از لحاظ سازه ای به چهار قسمت میتوان آنرا تقسیم کرد.
پس از انقلاب نام برده شده – وسایل داخل کاخ به صورت عمده غارت گشت اما پس از تبدیل آن به موزه اکثر وسایل مجددا بازگردانده شده و یا از کاخ های دیگر پادشاه به این مکان آورده شد.
در یکطرف این کاخ محوطه بالکن مانند بسیار بزرگی قرار دارد که منظره خیره کننده ای را به بازدیدکنندگان ارائه میدهد. با توجه به سرسبز بودن شهر سینترا و موقعیتی که کاخ دارد در واقع دورتادور کاخ منظره زیبایی دارد. اما از طرف محوطه روباز کاخ که بر لب صخره قرار دارد میتوانید دور کاخ زده و از منظره پانورامیک بهره ببرید.
همانطور که گفته شد این کاخ در بالاترین نقطه سینترا واقع شده است و با وجود اینکه مسیر پیاده روی به این کاخ سنگفرش شده و از جنگلی سرسبز است – خیلی از افراد ترجیح میدهند با اتوبوس از مسیر ماشین رو به این کاخ مراجعه کنند. که البته عبور و مرور اتوبوس در جاده های باریک و پر پیچ خم تا رسیدن به کاخ نیز برای خود جالب است.
خود کوچه پس کوچه های شلوغ و باریک سینترا در مرکز شهر نیز دیدنی و جالب هستند. تزئینات مختلف – مغازه های کوچک و جاذبه هایی که برای گردشگران در نظر گرفته شده اند شهر را بسیار زنده و پر انرژی کرده است.
اگر از سمت راه آهن شهر به مرکز توریستی بروید شاید اولین جاذبه ی گردشگری که ببینید کاخ ملی سینترا باشد. این کاخ با نام کاخ شهر نیز معروف است. این کاخ قرون وسطایی به شکل بسیار عالی باقی مانده است. نشانه بارز این کاخ دو مناره مانند سفید آن هستند که از دوردستها قابل تشخیص میباشند. در واقع این کاخ را یکی از حکمفرمایان موری (مسلمانان شمال آفریقا) در قرن ۱۵ ام میلادی ساخته است. به همین دلیل این دو مناره ها در واقع از معماری اسلامی برگرفته شده اند. البته بخشهای دیگری بعدها توسط دیگر حکومتها به آن اضافه گشته است. این کاخ نیز در زلزله ۱۷۵۵ پرتغال آسیب زیادی دید اما به صورت کامل و سنتی بازسازی شد.
Quinta da Regaleira دیدنی دیگر شهر سینترا است. Quinta da Regaleira در واقع یک کاخ و باغ تزئین شده بسیار زیبا است که با نام کاخ میلیونر مونتیرو (The Palace of Monteiro the Millionaire) نیز معروف است. این نام از یکی از صاحبان شناخته شده قبلیش برگرفته است. (برای اطلاعات بیشتر راجع به وی میتوانید نام او را در گوگل جستجو نمایید: António Augusto Carvalho Monteiro). در واقع این کاخ صاحبان متعددی داشته و در طول تاریخ از خانواده ای به خانواده ی دیگر منتقل شده است. در داخل محوطه کاخ یک کلیسا نیز قرار دارد. علاوه بر آن باغ کاخ نیز بسیار زیبا تزئین شده و دارای تونلهای زیرزمینی متعددی است که به یکدیگر راه دارند.
دیدنی های سینترا بیشتر از موارد ذکر شده است و مطمئنا یک روز برای بازدید از تمامی آنها کافی نمیباشد اما یکروزه میتوان چندین دیدنی اصلی آنرا بازدید کرد. برای یک سفر کامل به این شهر ۲ تا روز در نظر بگیرید.
توصیه میشود در صورتی که تمایل دارید کمتر پیاده روی کنید راه رفت را با اتوبوس بالا تپه و به سمت کاخ رفته و برگشت را پیاده به پایین بیایید. اگر از سمت کاخ به سمت راه آهن شهر پیاده بروید فضاهای سبز و دیدنی زیادی خواهید دید که نسبتا توریست کمتری به آنها سر میزند. به همین دلیل این راه نسبتا خلوت و دنج میباشد. از ایستگاه راه آهن شهر میتوانید به سادگی در عرض ۴۰ دقیقه به لیسبون برگردید.
برای خواندن سفرنامه سیویلتکتی به لیسبون لطفا اینجا کلیک نمایید
- 8 جاذبه توریستی پرهیجان!
- جالبترین راه پله های جهان
- بازدید سیویلتکتی از شهر دوسلدورف آلمان
- جایزه معماری پریتزکر – Pritzker Architecture Prize (به همراه معرفی معماران برنده)
- سفر سیویلتکتی به لیسبون – تاریخی به وسعت جهان
- محیط واقعی جاذبه های توریستی معروف! (2)
- سفرنامه سیویلتکتی به یونان – خدایان – دموکراسی و فلسفه! قسمت دوم
- سفرنامه سیویلتکتی به یونان – خدایان – دموکراسی و فلسفه! (قسمت اول)
- کوچکترین کشورهای جهان – سری دوم
- ترسناک ترین جاذبه های توریستی “قفس انسانی”!
- شهر رویایی ابیدوس در پرتغال
- 11 خانه دور افتاده از تمدن!
- جدیدترین مدل مبلمان منزل
- خواب بر حسب شغل! (طنز تصویری)
- سفرنامه سیویلتکتی به تایپه تایوان – کشوری که کشور شناخته نشده است!
- فاجعه های احتمالی در آینده
- مادورودام (Madurodam) شهری به وسعت یک کشور!
- گذشته و حال: سرعت باور نکردنی توسعه شهری (مقایسه تصویری)
- شگفت انگیزترین بناهای روم باستان
- اشتباهات لپی در معماری (2): نمای مرمری برج
تبلیغات

خبرنامه ایمیلی سیویلتکت
مهندس گرامی - با وارد کردن ایمیل خود در زیر میتوانید مطالب جدید سیویلتکت را در ایمیل خود دریافت کنید. با تشکر
تبلیغات متنی
تبليغ متني سايت و وبلاگ شما در اين مكان
مطالب خواندنی عمران و معماری
سفرنامه سیویلتکت










.
.

- پیشگویی زلزله مرگبار بعدی ایران (مقاله ای نه چندان جدی!) - 148,186 views
- دانلود نقشه گسلهای ایران با کیفیت بالا - 88,379 views
- عضویت در گروه تلگرام / وایبری مهندسین عمران و معماری - 54,290 views
- برج میلاد – شاهکار یا فاجعه مهندسی؟؟ - 50,849 views
- دانلود گزارش کارآموزی عمران – ساختمان بتنی - 49,234 views
- بزرگترین سد جهان: سد «تری گورجس» Three Gorges Dam - 25,594 views
- ۱۳ عجایب معماری کج شده در جهان - 25,229 views
- سد کرخه بزرگترین سد ایران - 24,491 views
- دانلود گزارش کار آزمایشگاه تکنولوژی بتن - 24,118 views
- عمیق ترین چاه های حفاری شده در دنیا - 21,937 views