آسمانخراش متروکه!

برج دیوید ونزوئلا - آسمانخراش متروکه

در خط افق آسمان کاراکس میتوانید برج David را مشاهده کنید که با عظمتش پا برجا ایستاده است. این برج زمانی نشانه جایگاه ونزوئلا در بازار اقتصادی بود اما امروزه این برج 45 طبقه ای به یک آسمانخراش متروکه تبدیل شده است. شاید این برج بلندترین ساختمان متروکه و اشغال شده جهان باشد. دولت ساکنین این برج را “اشغالگران” نامیده اما این ساکنان تمایل دارند خود را افرادی ببینند که از یک موقعیت وحشتناک بهترین استفاده را میکنند!

نمایی از برج David در میان دیگر ساختمانهای شهر

در اوایل دهه 1990 فردی با نام David Brillembourg در ساخت برجی که قرار بود مرکز تجارت کاراکاس شود سرمایه گذاری کرد. اما مرگ او در سال 1993 باعث شد این ساختمان به همراه دیگر پروژه های وی به دست دولت ونزوئلا بیفتد. رکود اقتصادی و کمبود خانه های مسکونی در کاراکاس باعث شد چهره شهر تغییر زیادی پیدا کند.

اشغال آسمانخراش توسط بی خانمانها!

در سال 2007 مشکل مسکن به بالاترین نقطه خود رسید طوری که خیلی از نقاط شهر توسط افراد اشغال شد و مردم در هر جایی که پیدا میکردند زندگی میکردند! دولت از این مشکل و اشغال خانه های خالی توسط افراد کاملا آگاه است اما نه از اینکار جلوگیری میکند و نه به آنها در تامین خانه کمک میکند.

آسمانخراش متروکه دیوید بدون شیشه و حفاظ

تخمین زده میشود آسمانخراش دیوید جایگاه زندگی 2500 بی خانمان ونزوئلایی است. این افراد یا به دلیل مشکلات اقتصادی بی خانمان گشته اند و یا به دلیل سیل و دیگر بلایای طبیعی. با وجود نبودن آسانسور حتی این موضوع نیز نتوانسته است جلوی این افراد را بگیرد و برخی از آنها برای رسیدن به بالاترین طبقات برج نیز از پله استفاده میکنند.

اشغال آسمانخراش متروکه توسط مردم بی خانمان

البته افرادی که در این برج زندگی میکنند مراقب یکدیگر هستند و طبق موافقتهایی که بین خودشان دارند از محل زندگیشان مراقبت میکنند. برخی از این افراد به صورت شیفتی و با استفاده از واکی – تاکی ورود و خروج افراد را تحت نظر دارند.

همچنین با گرفتن کابل برق از شبکه برق شهری تمامی طبقات آن دارای برق هستند اما تنها تا طبقه 28 ام دارای آب میباشند.

با اینکه نبود پنجره و حفاظهای تراسها و برخی دیوارها میتواند یکی از بدترین و خطرناکترین شرایط زندگی را برای خانواده ها بوجود آورد اما با این وجود مطمئنا زندگی در این ساختمان از زندگی در خیابان بسیار امن تر است.

حال نکته ای که مهم است این است که چگونه میشود یک آسمانخراش که میتواند نماد پیشرفت و مدرن بودن یک جامعه باشد این چنین متروکه گردد؟

آیا به نظر شما با توجه به رشد بی رویه جمعیت امکان دارد آینده شهر های آسمانخراشی اینگونه باشد؟ یعنی بجای اینکه خانه های یک طبقه و دو طبقه متروکه در شهر دیده شود آسمانخراشهای چند ده طبقه متروکه مشاهده شود؟

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *