if ( function_exists('register_sidebar') ) register_sidebar(array( 'name' => 'Homepage Sidebar', 'id' => 'homepage-sidebar', 'before_widget' => '', 'after_widget' => '
', 'before_title' => '
', 'after_title' => '
', )); function my_function_admin_bar(){ return false; } if ( function_exists('register_sidebar') ) { register_sidebar(array( 'name' => 'Promote', 'id' => 'promote-sidebar', 'description' => 'Appears as the sidebar on the promote page', 'before_widget' => '
  • ', 'after_widget' => '
  • ', 'before_title' => '

    ', 'after_title' => '

    ', )); } function catch_that_image() { global $post, $posts; $first_img = ''; ob_start(); ob_end_clean(); $output = preg_match_all('//i', $post->post_content, $matches); $first_img = $matches [1] [0]; // no image found display default image instead if(empty($first_img)){ $first_img = "/images/default.jpg"; } return $first_img; } add_filter( 'show_admin_bar' , 'my_function_admin_bar'); ?>  چه کسانی در دریاچه اسکلت هیمالیا مرده اند؟ - سیویلتکت

    تبلیغات

     

    (امکاناتی از قبیل چت, ثبت و نمایش رزومه, تغییر حالت و ...)


     

    موضوعات

    آمار و اطلاعات

  • مطالب جدید را در ایمیل دریافت کنید!

    Email:
  • 

    آخرین ارسالهای انجمن
    
    لینک باکس مهندسی
    لینک باکس مهندسی دریافت کد لینک باکس برای نمایش در وبلاگ / وبسایت شما

    دریاچه اسکلت هیمالیا

    یکی از بزرگترین عجایب هیمالیا, دریاچه یخ زده کوچکی است به نام روپکوند (Roobkund).

    این دریاچه در ایالت Uttarakhand هند و در ارتفاع ۵۰۲۹ متری سطح آبهای آزاد واقع شده است. مناطق اطراف این دریاچه غیر قابل سکونت بوده و برای رسیدن به آن باید ۵ روز بر روی سلسله کوههای هیمالیا کوهنوردی کرد.

    در سال ۱۹۴۲ بیش از ۵۰۰ جمجمه و دیگر استخوانهای انسان در اطراف و زیر یخهای دریاچه پیدا شد. به همین دلیل از آن موقع به بعد این دریاچه به نام دریاچه اسکلت معروف شد.اسکلتهای پیدا شده معمای بسیار پیچیده ای برای دانشمند شد که هنوز هم جواب آن پیدا نشده. این افراد چه کسانی بودند و در این ارتفاع زیاد که قابل سکونت هم نیست چه میکردند؟  همچنین گفتنی است این منطقه هیچ وقت یک ناحیه تاریخی معروفی نبوده و با تحقیقات انجام شده مشخص شده هیچ راه مشخصی از تبت به اینجا وجود ندارد.

    در برنامه مستندی که از کانال نشنال جئوگرافیک پخش شد ادعا شده است که دریاچه روپکوند محل دادرسی برای جشنهای مذهبی Garhwali بوده است که هر ۱۲ سال یکبار برگذار میشده. اما حقایق موجود که این ادعا را پشتیبانی کند بسیار کم و محدود هستند.

    نظریه دیگری نیز وجود داشت که میگفت این افراد بر اثر بیماری همه گیر یا زلزله و یا طوفان کشته شده اند.که البته پس از تحقیقات انجام شده بر روی جمجمه های پیدا شده معلوم شد به همه جمجمه ها ضربات سنگینی زده شده است. در واقع مرگ این افراد به دلیل همین ضرباتی بوده که بر سر آنها وارد شده. که این کشف باعث شد نظریه دیگری ارائه شود که بر طبق آن مرگ این افراد به دلیل بارش ناگهانی تگرگی با شدت فراوان بوده است. در این نظریه تخمین زده شده است که اندازه دانه های این تگرگ مرگبار در حدود یک توپ تنیس بوده است و به دلیل اینکه در این منطقه هیچ فضای سرپوشیده ای وجود نداشت هیچکس نتوانست از آن جان سالم به در ببرد.

    اما بزرگترین اکتشاف در این باره زمانی بود که دانشمند با تست دی ان ای متوجه شدند در این استخوانها منابع غنی از دی ان ای وجود دارد. با کمک این تست معلوم شد استخوانها مربوط به انسانهایی هستند که با بازه خطای ۳۰ ساله در سال ۸۵۰ میلادی زندگی میکرده اند. این تاریخ در حدود ۶۰۰ سال جلوتر از زمانی است که در ابتدا حدس زده شده بود.همچنین پس از بررسی های بیشتر معلوم شد این استخوانها مربوط به دو سری آدمها هستند. یک سری از آنها از نژادی قدبلندتر بوده و سری دیگر از نژادی با قد کوتاه تر.

    معمای هیمالیا - دریاچه روپکوند (دریاچه یخ زده اسکلت)

    با همه این اکتشافات هنوز معمای اصلی که این انسانها چه کسانی بوده اند و در این منطقه چه میکردند حل نشده باقی مانده است.

    امروزه این منطقه جزو یکی از مناطق پرطرفدار توریستی هیمالیا محسوب میشود.

    ارسال شده در تاریخ ۱۱ تیر, ۱۳۹۰ - توسط :

    نظرات

    تبلیغات


    مهندس گرامی - با وارد کردن ایمیل خود در زیر میتوانید مطالب جدید سیویلتکت را در ایمیل خود دریافت کنید. با تشکر

    Email:

    تبلیغات متنی

    Visit Iran! Learn about the beauties of the cradle of civilization
    تبليغات متني
    تبليغ متني سايت و وبلاگ شما در اين مكان

    مطالب خواندنی عمران و معماری