if ( function_exists('register_sidebar') ) register_sidebar(array( 'name' => 'Homepage Sidebar', 'id' => 'homepage-sidebar', 'before_widget' => '', 'after_widget' => '
', 'before_title' => '
', 'after_title' => '
', )); function my_function_admin_bar(){ return false; } if ( function_exists('register_sidebar') ) { register_sidebar(array( 'name' => 'Promote', 'id' => 'promote-sidebar', 'description' => 'Appears as the sidebar on the promote page', 'before_widget' => '
  • ', 'after_widget' => '
  • ', 'before_title' => '

    ', 'after_title' => '

    ', )); } function catch_that_image() { global $post, $posts; $first_img = ''; ob_start(); ob_end_clean(); $output = preg_match_all('//i', $post->post_content, $matches); $first_img = $matches [1] [0]; // no image found display default image instead if(empty($first_img)){ $first_img = "/images/default.jpg"; } return $first_img; } add_filter( 'show_admin_bar' , 'my_function_admin_bar'); ?>  معرفی طرحهای برنده در مسابقات معماری (سری 2) - سیویلتکت

    تبلیغات

     

    (امکاناتی از قبیل چت, ثبت و نمایش رزومه, تغییر حالت و ...)


     

    موضوعات

    آمار و اطلاعات

  • مطالب جدید را در ایمیل دریافت کنید!

    Email:
  • 

    آخرین ارسالهای انجمن
    
    لینک باکس مهندسی
    لینک باکس مهندسی دریافت کد لینک باکس برای نمایش در وبلاگ / وبسایت شما
    ارسال شده در دسته لیست ترین ها
    بازدید :

    قسمت اول این مقاله را میتوانید از اینجا مطالعه بفرمایید.

    کاخ سفید:

    معماری کاخ سفید واشنگتن دی سی

    در سال ۱۷۹۱ زمانی که معمار شناخته شده Pierre L’Enfant طرحهایش را برای پایتخت جدید آمریکا, واشنگتن دی سی آماده میکرد, کاخ ریاست جمهوری یکی از اصلی ترین بخشهای این طرح بود.

    با برگزاری یک مسابقه برای طراحی کاخ ریاست جمهوری, ۹ طرح ارائه شد که یکی از این طرحها توسط رئیس جمهور آینده آمریکا, Thomas Jefferson , ارائه شده بود (او طرح خود را با نام مستعار فرستاد.).

    برنده این مسابقه معمار ایرلندی – James Hoban – شد. اما با این وجود جورج واشنگتن برخی تغییرات را در طرح James Hoban پیشنهاد داد.

    ساخت کاخ سفید در زمان دوران ریاست جمهوری خود جورج واشنگتن به اتمام نرسید و اولین رئیس جمهوری که در این کاخ سکونت کرد  John Adams بود.

    پارک یادبود صلح هیروشیما:

    یادبود صلح هیروشیما

    در سال ۱۹۴۹, یعنی ۴ سال پس از بمباران شهر هیروشیما, یک مسابقه معماری برای طراحی پارک یادبود این فاجعه برگزار شد.  طرح Kenzo Tange (برنده جایزه پریتزکر سال ۱۹۸۷) برنده شد. این پارک یادبود هنوز پس از چند دهه مشهورترین و پرمراجعه ترین نقطه شهر هیروشیما برای توریستهاست.


    قصر Westminster:

    قصر Westminster انگلستان - معرفی طرح های برنده مسابقات معماری

    این قصر که در قرن ۱۱ام میلادی کاخ پادشاهان انگلیس بود در قرن ۱۳ام خانه پرلمان شد. یک آتشسوزی در این کاخ باعث شد دستور بازسازی قسمتهایی از کاخ صادر شود. با وجود اینکه در آن زمان طرحهای نئوکلاسیک عام پسندتر بود, کمیته تشکیل داده شده تصمیم گرفتند یک طرح محافظه کارانه گوتیک را اجرا کنند که باعث بحثهای بسیار زیادی شد. کمیته اجرایی از معماران سرتاسر جهان درخواست پروپوزال کرد که ۹۷ طرح پیشنهادی ارائه شد. سرانجام طرح Charles Barry برنده شد که امروزه به خانه پارلمان تبدیل شده است.

    مرکز تجارت جهانی:

    برج آزادی بجای برجهای دوقلوی مرکز تجارت جهانی - Freedom Tower in ground zero

    در سال ۲۰۰۲, گروه توسعه بخش جنوبی منهتن طرحهایش را برای ساخت مجدد مرکز تجارت جهانی در آنجا به نمایش عموم قرار داد. این طرحها که به نظر مردم غیر جالب و ساده آمده بود باعث ایجاد واکنش منفی گسترده ای شد. به همین دلیل یک مسابقه طراحی معماری برای ارائه مناسبترین طرح برگزار شد که از معماران سرتاسر جهان دعوت شد تا در این مسابقه شرکت نمایند. برنده این مسابقه طرح برج آزادی (Freedom Tower) معمار آمریکایی – لهستانی الاصل, Daniel Libeskind شد. همانند طرح موزه یهودی خود, وی در این طرح نیز از نمادهای مشابه برای تاثیر احساساتی بیشتر کمک گرفته بود. ارتفاع این برج ۱۷۷۶ فوت (۵۴۱ متر) است که منعکس کننده تاریخ استقلال آمریکا است.

    در سال ۲۰۰۳ یک مسابقه طراحی دیگر نیز برای ساخت یک یادبود برگزار شد که برنده آن طرح Michael Arad و Peter Walker شد. همچنین در سال ۲۰۰۶ نورمن فاستر, ریچارد راجرز و Fumihiko Maki سه برج شیشه ای دیگر طراحی کردند که همراه با برج آزادی دور تا دور این سازه یادبود قرار میگرفتند.

    کاخ شوروی:

    کاخ شوروی سابق

    در سال ۱۹۲۲, اتحاد شوروی تازه تاسیس شده تصمیم به ساخت یک کنگره ” کاخ ” گرفت که به عنوان مرکز مدیریت عمل کند. در فوریه سال ۱۹۳۱ یک مسابقه بین شرکتهای معماری برگزار شد که نتیجه موفق آمیزی به همراه نداشت و طرحی برنده انتخاب نشد. در ژولای ۱۹۳۱ یک مسابقه دیگر اما این بار بسیار عمومی تر برگزار شد که معماران معروف زیادی از جمله Le Corbusier در آن شرکت کردند. اما متاسفانه این بار نیز کمیته داوری طرحی را برنده انتخاب نکرد. سرانجام در می ۱۹۳۳ طرح نئوکلاسیک Boris Lofan برنده نهایی مسابقه برگزار شده در ۲ سال پیش شد.

    برای ساخت  این کاخ, کلیسای ” مسیح نجات دهنده ” که در سایت مورد نظر قرار داشت, تخریب شد و کار ساخت فونداسیون این کاخ آغاز گشت. اما با آغاز جنگ در سال ۱۹۴۱, ساخت این پروژه برای همیشه متوقف شد. در سال ۱۹۵۸ فونداسیون ایجاد شده برای کاخ به یک استخر سرباز تبدیل شد و در نهایت در سال ۲۰۰۰ با ساخت مجدد یک کلیسا در همان مکان, یک چرخه معماری کامل شد!

    ارسال شده در تاریخ ۲۵ اردیبهشت, ۱۳۹۱ - توسط :

    شاید برایتان جالب باشد ...
    نظرات

    یک دیدگاه برای مطلب “معرفی طرحهای برنده در مسابقات معماری (سری ۲)”

    1. میلاد گفت:

      جای شاهکارای ایرانی توش خالیه

    تبلیغات


    مهندس گرامی - با وارد کردن ایمیل خود در زیر میتوانید مطالب جدید سیویلتکت را در ایمیل خود دریافت کنید. با تشکر

    Email:

    تبلیغات متنی

    Visit Iran! Learn about the beauties of the cradle of civilization
    تبليغات متني
    تبليغ متني سايت و وبلاگ شما در اين مكان

    مطالب خواندنی عمران و معماری