تبلیغات
موضوعات
- آموزش مباحث درسی
- آموزش نرم افزارها
- دانلود آیین نامه ها
- مطالب خبری
- مطالب ارسالی کاربران
- دانلود تستهای کنکور
- تعریفات عمرانی
- دانستنی های جالب
- دانستنی های کشورها
- دانلود جزوه درسی عمران
- دانلود جزوه دروس مشترک
- دانلود پروژه مهندسی
- دانلود کتاب
- زلزله و زمین لرزه
- سازه های چوبی
- عکسهای جالب
- عکسهای اجرایی
- فاجعه های مهندسی
- فیلمهای آموزشی
- لیست ترینها
- ماشین آلات ساختمانی
- دانلود مجلات
- مدیریت پروژه و ساخت
- مطالب متفرقه
- مطالب طنز
- دانلود پروژه دانشجویی
- آسمانخراشها
- برجهای مخابراتی
- بناهای تاریخی
- تئاترها و سینماها
- سازه های ترافیکی
- سدها
- پروپوزالها
- فرودگاه ها
- مجسمه ها و بناهای یادبود
- مراکز خرید
- مساجد و عبادتگاه ها
- نمایشگاه ها و موزه ها
- هتل ها
- ورزشگاه و استادیومها
- غرفه های نمایشگاهی
- پل ها
- کتابخانه ها
- شخصیتهای معروف
- مصالح و ابزار نوین
- معماری های نامتعارف
- معرفی مهندسی عمران
- معرفی کتاب
- معماری داخلی
- مقالات تخصصی
- مقالات عمومی
- مکانهای پیشنهادی گردشگری
- نمای ساختمانی
- نمونه سوالات امتحانی
- گزارش کار آزمایشگاه
لینک دوستان
آمار و اطلاعات


کد آسمانخراش در سایت: ۱۰۰
اگر با مطالب سیویلتکت همراه بوده باشید میدانید آسمانخراشهای بسیار زیادی در این سایت معرفی شده اند. آسمانخراشهای ساخته شده, در حال ساخت و یا حتی آنهایی که تنها در حد طرح اولیه هستند. اما از این بین ۱۰۰ آسمانخراش که به واقعیت تبدیل شده اند کدگذاری شده و در دسته آسمانخراشها قرار گرفته اند. برای ۱۰۰امین آسمانخراش ” ساخته شده یا در حال ساخت ” میخواهیم برجی را معرفی کنیم که در حال حاضر در حال ساخته شدن است اما در زمان تکمیلش رکورد جدیدی را برای خود ثبت خواهد کرد.
برج اینچئون ۱۵۱ – ۱۵۱ Incheon Tower – که در شهر اینچئون کره جنوبی در حال ساخت است یک برج دوقلو با ۱۵۱ طبقه و ۶۰۱ متر ارتفاع است. این دو برج توسط سه پل هوایی به همدیگر متصل شده اند. با توجه به توضیحات داده شده آیا میتوانید حدس بزنید این برج چه رکوردی را خواهد شکست؟!
کد آسمانخراش در سایت: ۰۹۹
برج Jin Mao – Jin Mao Tower – که در زبان چینی به معنای برج موفقیت طلایی است یک آسمانخراش ۸۸ طبقه با ارتفاع ۴۲۱ متر در شانگهای چین است.
در این برج یک هتل قرار دارد و بقیه طبقات آن به دفاتر اداری اختصاص داده شده است. تا سال ۲۰۰۷ این برج بلندترین ساختمان چین بود اما این رکورد با تکمیل برج مرکز مالی جهان شانگهای (Shanghai World Financial Center) شکسته شد. البته با تکمیل برج شانگهای (Shanghai Tower) که در حال حاضر در دست ساخت است این رکورد به زودی یکبار دیگر شکسته خواهد شد. برج جین مائو همراه با برج مروارید شرقی (Oriental Pearl Tower) کانون اصلی خط افق شهر را تشکیل داده اند.
کد آسمانخراش در سایت: ۰۹۸
برج مرکز تجارت جهانی هنگ کنگ (International Commerce Centre) که بصورت مخفف برج ICC نامیده میشود یک آسمانخراش ۱۰۸ طبقه با ۴۸۴ متر ارتفاع است. این برج بین سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۰ ساخته شده است. که البته در سال ۲۰۰۹ به دلیل حادثه ای که در آن ۶ کارگر جان خود را از دست دادند, مدتی ساخت این پروژه متوقف شد. در حال حاضر این برج ۴امین بلندترین ساختمان جهان ار لحاظ ارتفاع و ۲امین بلندترین ساختمان جهان از لحاظ تعداد طبقات است. همچنین ICC بلندترین ساختمان در هنگ کنگ است.
کد آسمانخراش در سایت: ۰۹۷
معمار معروف جهانی, دانیل لیبسکیند (Daniel Libeskind) به تازگی طرح یک مجموعه از آسمانخراشهای دارای انحنا را برای سنگاپور به اتمام رسانیده است.
در این طرح ۶ آسمانخراش مسکونی وجود دارند که با پلهایی در ارتفاع به همدیگر متصل شده اند. این آسمانخراشها بین ۲۴ تا ۴۱ طبقه داشته و در بام هر کدام از آنها یک باغچه مرتفع در نظر گرفته شده است.
جدیدترین طرح اجرا شده زاها حدید یک آسمانخراش برای مرکز شهر بخارست, رومانی است که نمایی سازه ای دارد.
در این آسمانخراش یک هتل ۵ ستاره, یک مرکز تجاری, یک کازینو, فضای لازم برای مغازه های خرده فروشی و آپارتمانهای مسکونی وجود خواهد داشت.
مجموع مساحت طبقات این برج ۱۰۰,۰۰۰ متر مربع خواهد بود.
این برج چند منظوره قرار است نماد شهر بخارست شود.
به گفته زاها حدید خلوص فرم این آسمانخراش آنرا به یک چشم اندازی تبدیل خواهد کرد که انسان از دیدنش لذت میبرد.
کد آسمانخراش در سایت: ۰۹۶
ساختمان فلت آیرون (Flat Iron) به معنای اتو, که قبلا با نام ساختمان فولر (Fuller building) معروف بوده در خیابان پنجم ۱۷۵ در منهتن نیویورک واقع شده است. این آسمانخراش در زمان تکمیل (سال ۱۹۰۲) یکی از بلندترین ساختمانهای شهر و البته یکی از پیشگامان در طرحهای معماری ساختمانهای بلند در دنیا بود. شکل ظاهری این ساختمان به دلیل اینکه در نوک یک بلوک مثلثی واقع شده است به شکل مثلث است.
ساختمان امپایر استیت (The Empire State Building) برای مدت ۴۰ سال بلندترین ساختمان جهان بود. این آسمانخراش در نیویورک در زمانی ساخته شد که در ابرشهرهای آمریکایی همچون نیویورک و شیکاگو, رقابت برای ساختن بلندترین ساختمان دنیا بسیار تنگاتنگ بود. ساختمان امپایر استیت در جای هتل Waldorf-Astoria در خیابان پنجم ساخته شد به همین دلیل برای آغاز ساخت امپایر استیت, این هتل در سال ۱۹۳۰ (ماه مارس) تخریب شد. هزینه خرید زمین ساختمان امپایر استیت ۱۶ میلیون دلار اعلام شد. عملیات تخریب بلافاصله آغاز گشت و گفته میشود بیش از ۲۸,۰۰۰ سفر کامیونی نخاله های هتل Waldorf-Astoria را به اعماق اقیانوس اطلس انتقال دادند.
کد آسمانخراش در سایت: ۰۹۵
مجموعه برجهای امارات شامل برج اداری امارات و برج هتل جمیرا امارات است. ارتفاع برج اداری امارات ۳۵۵ متر و ارتفاع برج هتل جمیرا امارات ۳۰۹ متر است. در حال حاضر این دو برج به ترتیب رتبه های ۱۹ام و ۳۳ام بلندترین برجهای جهان را به خود اختصاص داده اند. این دو برج در پایین خود توسط یک مجموعه دو طبقه – با نام تفرجگاه – از فروشگاه ها به مساحت کلی ۹,۰۰۰ متر مربع به همدیگر متصل شده اند. برجهای امارات در جاده شیخ زاید, دبی واقع شده اند.
نکته جالب توجه در مورد این دو برج این است که برج بلندتر با ارتفاع ۳۵۵ متر دارای ۵۴ طبقه است در حالیکه برج کوتاهتر با ارتفاع ۳۰۹ دارای دو طبقه بیشتر یعنی ۵۶ طبقه است. دلیل این موضوع بیشتر بودن ارتفاع هر طبقه در برج اداری است. مساحت کلی این پروژه به همراه فضای اشغال شده توسط باغچه ها – فضاهای سبز بیرونی و دریاچه های مصنوعی به بیش از ۵۷۰,۰۰۰ متر مربع میرسد. در ضمن در این مجموعه برای ۱,۸۰۰ اتومبیل, پارکینگ در نظر گرفته شده است.
کد آسمانخراش در سایت: ۰۹۳
برج PBCom (Philippine Bank of Communications Tower) یک آسمانخراش اداری است که از سال ۲۰۰۰ تا کنون عنوان بلندترین آسمانخراش فیلیپین را از آن خود کرده است. ارتفاع این آسمانخراش ۲۵۹ متر بوده و دارای ۵۲ طبقه است. این آسمانخراش متعلق به یکی از قدیمی ترین بانکهای فیلیپین است. البته بجز بانک PBCom که مالک برج است, بانک رقیب East West Bank نیز در همین آسمانخراش و در طبقات ۲۰ و ۲۱ قرار دارد.
تبلیغات

خبرنامه ایمیلی سیویلتکت
مهندس گرامی - با وارد کردن ایمیل خود در زیر میتوانید مطالب جدید سیویلتکت را در ایمیل خود دریافت کنید. با تشکر
تبلیغات متنی
تبليغ متني سايت و وبلاگ شما در اين مكان
مطالب خواندنی عمران و معماری
سفرنامه سیویلتکت










.
.

- پیشگویی زلزله مرگبار بعدی ایران (مقاله ای نه چندان جدی!) - 148,186 views
- دانلود نقشه گسلهای ایران با کیفیت بالا - 88,379 views
- عضویت در گروه تلگرام / وایبری مهندسین عمران و معماری - 54,290 views
- برج میلاد – شاهکار یا فاجعه مهندسی؟؟ - 50,849 views
- دانلود گزارش کارآموزی عمران – ساختمان بتنی - 49,234 views
- بزرگترین سد جهان: سد «تری گورجس» Three Gorges Dam - 25,594 views
- ۱۳ عجایب معماری کج شده در جهان - 25,229 views
- سد کرخه بزرگترین سد ایران - 24,491 views
- دانلود گزارش کار آزمایشگاه تکنولوژی بتن - 24,118 views
- عمیق ترین چاه های حفاری شده در دنیا - 21,937 views