خوراک را همیشه همراه داشته باشید


تبلیغات

 

(امکاناتی از قبیل چت, ثبت و نمایش رزومه, تغییر حالت و ...)


 

موضوعات

آمار و اطلاعات

  • مطالب جدید را در ایمیل دریافت کنید!

    Email:
  • 

    آخرین ارسالهای انجمن
    
    لینک باکس مهندسی
    لینک باکس مهندسی دریافت کد لینک باکس برای نمایش در وبلاگ / وبسایت شما

  • برای خواندن مقاله بر روی تصویر بالا کلیک نمایید.

    برج کج پیزا در ایتالیا

    برج پیزا که یکی از معروفترین نمادهای کشور ایتالیا است, در شهر پیزا (Pisa) واقع شده است. فاصله این شهر از فلورانس  (Firenze در زبان ایتالیایی و Florence در زبان انگلیسی) تقریبا یک ساعت با قطار است. شهر پیزا دارای دو ایستگاه مرکزی حمل و نقل عمومی است, یکی به عنوان ایستگاه اصلی که تمامی قطارهای بین شهری به آن میروند و دیگری ایستگاه کوچکتری که مخصوص قطارها و اتوبوسهای شهری است. به همین دلیل اگر از فلورانس به پیزا بروید, در ایستگاه مرکزی بزرگتر به نام Pisa Centrale باید پیاده شوید که تا خود برج پیزا بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پیاده روی دارد. اگر از کوچه پس کوچه های اطراف برج پیزا عبور کنید, محوطه هایی قدیمی, عبورگاههایی باریک و البته جذاب از لحاظ معماری میتواند شما را مجذوب خود کند. خصوصا اگر به عکاسی علاقه داشته باشید. اما در مجموع مدت زیادی برای بازدید از شهر پیزا لازم نبوده و بیشتر توریستها تنها برای بازدید از محوطه خود برج پیزا به این شهر می آیند.

    ارسال شده در تاریخ ۱ اردیبهشت, ۱۳۹۳ - توسط :

    stonehenge - استون هنج انگلیس

    کاربرد اصلی این مکان در طول تاریخ گم شده است. برخی میگویند این مکان و چیدمان سنگها برای پرستش خورشید بوده است. برخی دیگر میگویند یک مکان شفا بخشی – یک محل برای دفن اجساد مردگان – یک تقویم بزرگ و …  اما تمامی اینها نظریه هایی هستند که موافق و مخالفهای خود را دارند. اما چیزی که همگی را به حیرت در آورده است چگونگی جابجایی چنین سنگهای عظیم در حدودا ۵۰۰۰ سال پیش است.

    ارسال شده در تاریخ ۱۹ مرداد, ۱۳۹۲ - توسط :

    شهر زیرزمینی اویی نوش آباد کاشان

    شهر زیرزمینی اویی – نوش آباد – در شمال کاشان (استان اصفهان) را میتوان یکی از عجایب معماری ایران زمین دانست. این شهر که در آب و هوای خشنی واقع شده است بدین دلیل نوش آباد نام دارد که یکی از اکاسره (ساسانیان) که از آن منطقه عبور میکرده به چشمه ای میرسد و آب آن چشمه در نظرش بسیار گوارا می آید. به همین دلیل دستور میدهد که در اطراف آن چشمه شهری ساخته شود و نام آن شهر انوشاباد قرار داده شود. که البته به مرور زمان انوشاباد به نوش آباد تبدیل میشود.

    ارسال شده در تاریخ ۲۹ فروردین, ۱۳۹۱ - توسط :

    ارسال شده در دسته بناهای تاریخی
    بازدید :
    نظرات : ۲

    ” … و واقع شد که چون از مشرق کوچ می کردند، همواری ای در زمین شنعار یافتند و در آنجا سکنی گرفتند. و به یکدیگر گفتند: بیایید، خشتها بسازیم و آنها را خوب بپزیم.” و ایشان را آجر به جای سنگ بود، وقیر به جای گچ. و گفتند:” بیایید شهری برای خود بنا نهیم، و برجی را که سرش به آسمان برسد، تا نامی برای خویشتن پیدا کنیم ، مبادا برروی تمام زمین پراکنده شویم.” و خداوند نزول نمود تا شهر و برجی را که بنی آدم بنا می کردند، ملاحظه نماید. و خداوند گفت: “همانا قوم یکی است و جمیع ایشان را یک زبان و این کاررا شروع کرده اند، و الان هیچ کاری که قصد آن بکنند، از ایشان ممتنع نخواهد شد.” اکنون نازل شویم و زبان ایشان را در آنجا مشوش سازیم تا سخن یکدیگر را نفهمند.” پس خداوند ایشان را از آنجا بر روی تمام زمین پراکنده ساخت و از بنای شهر باز ماندند. از آن سبب آنجا را بابل نامیدند، زیرا که در آنجا خداوند لغت تمامی اهل جهان را مشوش ساخت. و خداوند ایشان را از آنجا بر روی تمام زمین پراکنده نمود”.

    عهد عتیق، سفر پیدایش باب ۱۱

    شاید دارید فکر میکنید این نقل قول چه ارتباطی با برج بابل دارد اما جالب است بدانید این نقل قول دقیقا به همین برج (زیگورات) اشاره میکند. در حدود ۶۰۰ سال قبل از میلاد مردم بابل به فکر ساخت برجی افتادند که تا آسمان (بهشت) برسد. هدف از ساخت این برج عظیم این بود که همه مردم را در آن جمع آوری کنند و با اینکار از پراکندگی مردم بر روی زمین جلوگیری کنند و همه یک زبان واحد داشته باشند. در حالیکه خداوند فرموده بود در زمین پراکنده گردید و هر قومی در جایی مستقر بگردد.

    چنین باوری وجود دارد که خداوند از غرور مردم خشمگین گشت و هیچگاه ساخت این برج به اتمام نرسید. چنین شد که مردم پراکنده گشتند و هر قومی زبان خاص خودش را ساخت و رویای زبان واحد از بین رفت.

    تا به اینجا این موضوع از روی باورها و عقاید بررسی شد اما این باورها و عقاید همانند باورهای جا افتاده دیگر یک جنبه واقعی نیز دارد.

    در واقع طبق شواهد تاریخی برج بابل حقیقت داشته است اما مکان دقیق این برج عظیم معلوم نیست. بطور تقریبی گفته میشود که جایی در نزدیکی بین النهرین واقع شده بود.

    تصاویری که در زیر از این برج میبینید توسط نقاشهای متعدد و بر اساس شواهدی موجود کشیده شده اند. همانطور که در بیشتر این تصاویر مشاهده میکنید این برج شکل ظاهری خانه موریانه داشته است. که این معماری به آن امکان مرتفع شدن برج را با مصالح پیش پا افتاده آن زمان میداده است. حال اینکه دلیل اصلی به اتمام نرسیدن این برج زیاده خواهی بشر در آن زمان بوده است و یا مشکلات دیگر هنوز مبهم است. اما به جرات میتوان گفت حتی تصور ساخت این بنای عظیم در آن زمان یک حماسه بزرگ بوده است!

    برج بابل - برجی از زمین تا بهشت

    ارسال شده در تاریخ ۲۷ بهمن, ۱۳۸۹ - توسط :

    خانه های ساخته شده در دل کوه سهند واقع در کندوان در شمال شرقی ایران در حدود ۷۰۰ سال قدمت دارند. در زیر تصاویر این خانه ها را مشاهده میکنید:

    خانه های ساخته شده در کوه - روستای کندوان

    ارسال شده در تاریخ ۲۲ بهمن, ۱۳۸۹ - توسط :

    ساخت سازه ای با پله های فراوان برای دسترسی به چشمه های عمیق در هند یکی از عجایب معماری این سرزمین است. این سازه ها که در زبان هندی “بادی” Bawdi و یا “بوآلی” Boali نامیده میشوند با داشتن مجموعه ای از پله ها با عرض کم امکان دسترسی به چشمه را فراهم میکنند.

    اولین این سازه ها در ۲۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در غرب هند ساخته شد و جزو یکی از جاذبه های توریستی هند است. امروزه این سازه تنها در هند و برخی نقاط پاکستان دیده میشوند.
    اما عمیقترین و بزرگترین این سازه که هنوز در وضعیت بسیار خوبی است “چند بااوری” (Chand Baori) است که در قرن نهم در Abhaneri, Rajasthan ساخته شده است.
    این سازه دارای ۳۵۰۰ پله – ۱۳ طبقه و عمق ۳۰ متر است.

    چند بااوری (Chand Baori) - هند

    ارسال شده در تاریخ ۱۸ بهمن, ۱۳۸۹ - توسط :

    پل ورسک در سال ۱۳۱۰ هجری شمسی توسط یک مهندس اتریشی به نام والتر اینگر ساخته شد.

    این پل در درّهٔ ورسک در روستای ورسک عباس‌آباد، واقع در ۴۵ کیلومتری جنوب شهر زیراب و۸۵ کیلومتری شهر قائمشهر در محور فیروزکوه قرار دارد؛ و راه آهن سراسری تهران ـ شمال را به هم متصل می‌کند. این پل دو کوه عظیم و سخت‌گذر عباس‌آباد را به یکدیگر اتصال می‌دهد.[۱]

    پل ورسک

    ارسال شده در تاریخ ۹ دی, ۱۳۸۹ - توسط :

    برج ناقوس پیزا (برج کج پیزا) در شهر پیزا در ایتالیا واقع است. این برج محل ناقوس های کلیسای جامع این شهر است که البته مدتها بعد از خود کلیسا به اتمام رسید. به همین دلیل این برج سومین سازه از لحاظ قدیمی بودن در میدان کلیسای جامع شهر پیزا است. یعنی بعد از خود کلیسا و تعمیدگاه.

    برج پیزا - ایتالیا

    طول این برج ۵۵٫۸۶ متر از طرف پایین آن و ۵۶٫۷۰ متر از طرف بالای آن است. یعنی دو طرف این برج ۰٫۸۴ متر تفاوت ارتفاع دارند. عرض دیوارها در پایه برج ۴٫۰۹ متر و در بالای برج ۲٫۴۸ متر است که وزن این برج را به ۱۴۵۰۰ تن رسانده است. به طور دقیق این برج دارای ۲۹۶ پله است.

    ارسال شده در تاریخ ۷ دی, ۱۳۸۹ - توسط :

    در زمان قرن اول میلادی رم یک امپراطوری بسیار قدرتمند بود. محدوده این امپراطوری از شرق تا دریای خزر و از شمال تا جزایر بریتانیا و از جنوب تا شمال آفریقا بود.

    بناهای روم باستان

    رومی ها برای متصل کردن شهرهایشان به یکدیگر اقدام به ساخت جاده هایی با سطح سخت کردند و توسط قناتها آب از چشمه های موجود در کوه به شهرها میرساندند.

    کالاهای تجملی از همه نقاط جهان به بندر بزرگ رم ارسال میشد. در این زمان حتی ساختمانهای کوچکی در رم ساخته شده بودند که در آنها از پنجره های شیشه ای استفاده شده بود.

    ارسال شده در تاریخ ۳ دی, ۱۳۸۹ - توسط :

    برج هرکول اسپانیا
    برج هرکول یک فانوس دریایی باستانی است که بر روی یک شبه جزیره در حدود ۲٫۴ کیلومتری مرکز لاکرونیا ، گالیسیا،(Coruña, Galicia)در شمال غربی اسپانیا واقع شده است.

    فانوس دریایی هرکول اسپانیا

    فانوس دریایی هرکول اسپانیا

    لغت Coruña ) Corunna) گفته میشود از کلمه ستون باستان آمده است.
    این سازه ۵۵ متر ارتفاع دارد و به ساحل آتلانتیک شمالی اسپانیا دیدبانی دارد.
    عمر این فانوس دریایی در حدود ۱۹۰۰ سال است که البته در سال ۱۷۹۱ بازسازی شده است.

    برج هرکول اسپانیابرج هرکول یک فانوس دریایی باستانی است که بر روی یک شبه جزیره در حدود ۲٫۴ کیلومتری مرکز لاکرونیا ، گالیسیا،(Coruña, Galicia)ر شمال غربی اسپانیا واقع شده است. کلمه Coruña ) Corunna ( گفته میشود از کلمه ستون باستان آمده است.این سازه ۵۵ متر است و به ساحل آتلانتیک شمالی اسپانیا دیدبانی دارد.عمر این فانوس دریایی در حدود ۱۹۰۰ سال است که البته در سال ۱۷۹۱ بازسازی شده است.

    ارسال شده در تاریخ ۲ دی, ۱۳۸۹ - توسط :

    تبلیغات


    مهندس گرامی - با وارد کردن ایمیل خود در زیر میتوانید مطالب جدید سیویلتکت را در ایمیل خود دریافت کنید. با تشکر

    Email:

    تبلیغات متنی

    Visit Iran! Learn about the beauties of the cradle of civilization
    تبليغات متني
    تبليغ متني سايت و وبلاگ شما در اين مكان

    مطالب خواندنی عمران و معماری

    سفرنامه سیویلتکت










    .

    .